İnsanın Gerçeği Kendini Bilmek - P.D.Ouspensky

Tüm dünyanın acısını içimde hissetiğimi düşündüğüm şu anlarda sizlerle yeni bir kitap paylaşacağım. Belki şu zamana kadar paylaştıklarım arasında en önemlisi bu.

Kitap herkese göre değil ama sitemizin takipçilerinin bir kısmına direk hitap edeceğini düşünüyorum. Niye herkese göre değil? Çünkü okusalar da anlamayacaklar büyük çoğunluk.

Her zaman intihar düşüncesi insan için bir fırsattır derim. Ne için? Gerçekleri görmek, kendini tanımak, hayatı anlamak için. Ve daha bir sürü şeyler için. Yaşanan acılar düşünceyle birleşirse ancak o zaman ortaya bişeyler çıkar. Ve ilerlemek için rehbere ihtiyaç duyulur. İşte bu kitap güzel bir rehber niteliğinde.

İnancı ne olursa olsun, tüm insanlığa yol gösterici bir çalışma üzerinde çalışırken, bir arkadaşımdan önerilerini istemiştim. O da sağolsun, bu kitabı bulmuş, faydalı olabilir sana dedi.

Bir kaç sayfasını paylaşacağım burda. Bu paylaşacağım kısımları anlayanlar kitabı okusunlar, anlamayanlar sonraya bıraksınlar.

Not: Kitap şu an hiç biryerde satılmıyor ancak pdf formatı internette mevcut. Ayrıca kitabın sunuş kısmını yazan kişiyi araştırdım. Kendince çok farklı konulara girmiş kendi araştırmalarında. Şahsen o tür şeyleri tavsiye etmiyorum. Akıl ve vicdan, anlamak için bize yeter.



İnsanın Gerçeği Kendini Bilmek - P.D.Ouspensky İnsanın Gerçeği Kendini Bilmek - P.D.Ouspensky Reviewed by Kerem Yeniyurt on 05:08 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.