Çiftleşme'nin Bir Hayat Amacı Haline Gelmesi

 

Evet, yanlış duymadınız, çiftleşmek, çiftleşme isteğini tatmin sanki bir hayat amacı olmuş. Yani adam bundan başka bişey düşünmüyor yada düşündürülmüyor belki de.

Anlatacaklarım gerçek olaylardır. Zaten sizler de artık belki size de normal gelmeye başlayan bu tür şeyleri duyuyorsunuz yada yaşıyorşunuzdur. Genç bir arkadaşım, maddi dara düştüğü için bilinir bir ilan sitesine özel ders ilanı koyuyor. İlanda diyor ki, sadece ilköğretim öğrencilerine ve erkek çocuklara diye de belirtiyor. Dışarının durumunu az çok o da bildiğinden böyle yazıyor özellikle. Tabi kimin ders verdiğini müşteriler görsün diye bir resmini de koyuyor ilana. Ama ne oluyor? Üniversiteli bayanlar, üniversiteden mezun olmuş bayanlar arayıp özel ders istediklerini ve bunun da kendi evlerinde olmasını istediklerini ve daha başka şeylerde söylüyorlar. Detayları açmayayım. Hatta bir erkek arıyor. Diyor ki, kendi evimde özel ders istiyorum, gece 22-02 arası 4 saat istiyorum. Gece de bende kalabilirsin diyor özetle.

Başka bir arkadaşla konuşuyorum, ki kendine çok dikkat eden düzgün birisidir. Sadece kısa birliktelik amaçlı aldığı onlarca teklifi anlatıyor.

101 okey isimli bir uygulama var mesela. Arada girer oynarım online olarak. Bayanlara yavşayan erkekler, kur yapmalar, nazik nazik herşeyden özür dilemeler. Sırf bayanın ilgisini çekmek için. Tabi aynı şey bayanlar için de geçerli ama böyle bodoslama yapmıyorlar bunu.

Ve liseli gençlerden dinlediğim iğrenç olaylar. Hamile kalan kızlar.

Artık toplum tarafından bir kız arkadaşının yada bir erkek arkadaşının olmasının teşvik edilmesi. Babanın oğlunu buna teşvik etmesi.

Artık kız yada erkek arkadaşı olmayanlara ezik gözüyle bakılması.

Artık facebook ta durumunu "In a relationship" diye değiştirince herkesin bunu kutlaması. (Not: Tamamen kötü bişey demiyorum, kötü tarafını göstermeye çalışıyorum.)

Artık biz bu hale geldik. Yada getirildik. Ve görünürde bir çözüm olmadığı gibi, artık bunlar normal karşılanmaya başlandı malesef.

Şimdi diğer kısma göz atalım.

Televizyonda yayınlanan dizilerin çoğunun bir kaç kadın, bir kaç erkek arasında sözde aşk, aldatma arasında geçmesi. Aynı kadını iki kişi sever. Bunların biri iyi adamdır, diğer kötüdür. Kadın oyuncuyu oynanyan kadın büyük ihtimal renkli gözlü oyunculardan seçilmiştir. Kadın dizi boyunca bu iki aday arasında gider gelir. Aha işte en çok kullanılan senaryolardan biri.

Şimdi dinlediğimiz müziklere bakalım. "Ayrılığın acısı", "Teninde var olsam", "Seviyorum seni", "Kıyamam sana" ve daha ne kadar boş laf varsa artık. Hepsi dinlediğimiz müziklerde. Ve kliplere bakalım. Bana içinde bacak, göğüs, kalça gösterisi olmayan klip göstermeniz bayağı zordur. Yada şöyle, bunlar yoksa bile kesin şu vardır; renkli gözlü bir kız, anlamlı anlamlı kameraya bakar. Size bakar yani. Böyle üzgün üzgün gezer klip içinde. Sizinde içiniz gitmese de bir yerlerinize dokunur bu kadın.

Sinemamıza bakalım, aslında bakacak bişey yok. Br kaç yönetmen dışında, en çok izlenen filmlere bakalım. Salak salak komediler, ve yine aşk filmleri. İşte seviyemiz bu abi.

Spor gazetesi okursunuz, bi köşede çıplak kadın resimleri. "Yengenin müthiş pozları" başlıklı.

Normal gazete okursunuz, orda burda konuyla alakasız çıplak kadın resimleri.

Herhalde bi 10-12 yıl önce bir arkadaşım, üniversitede otostop çekiyor. Ve birisi durup onu alıyor. Adam büyük bir gazetede çalışıyor. Bizim arkadaş muhabbet esnasında soruyor, "Abi bu arka sayfadaki bayan resimlerini nasıl seçiyorsunuz. Hep var orda bi resim ve resimle ilgili bir haber. Hergün bunu bulmak zor olmuyor mu?" cinsinden bi soru soruyor. Adam diyorki, resmi rastgele seçiyoruz konuyla ilgisi yok. Konuyu da zaten genelde uyduruyoruz." Ama o adam o resmi oraya hep koydu. Biz de baktık.

Sonuç ne peki? Sonuç ortada. Uçkurunu düşünen erkekler, erkek peşinde bayanlar. Utanma yok. Herşey normal artık. Çocuk sapıkları arttı. Dedeler bile yoldan çıktı. Hele ensest ilişkilere girmiyorum. Neler neler. Herkesin tek bir derdi var artık, çiftleşmek. Büyüğü küçüğü artık bunu düşünüyor. Görünürde caka satanlara bakmayın, onlar da aynı. Yazdıklarım duyduklarımın yüzde biri bile değil. Şu sitede kendi yazılarımı bile fake hesapla yazıyorum. Resmimi koyamıyorum hiçbir yere. Bana bile dadandılar çünkü. İntihar bahane, arkadaşlar iğrenç teklifler sunuyor. Artık temiz kalmak o kadar zorlaştı, anlayın yani. Adı müslüman memlekette, Balkan şehirlerinden farkımız kalmadı. Abi çok abartıyorsun diyebilirsiniz ama inanın öyle değil.

Dışarı çıkmak bile istemiyorum artık. Çünkü heryerde çiftleşmeye hazır hayvanlar görüyorum ve tiksiniyorum.
Çiftleşme'nin Bir Hayat Amacı Haline Gelmesi Çiftleşme'nin Bir Hayat Amacı Haline Gelmesi Reviewed by Kerem Yeniyurt on 21:27 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.