Son Yazı ve Veda


Merhabalar,

Bu websitesi ve websitesine ait facebook hesabında artık aktif şekilde paylaşım yapılmayacaktır. İkiside olduğu gibi kalacak, fakat artık yeni bişey paylaşmayacağım. Websitesi de "intiharetmekistiyorum.com" ismini süresi bitince kaybedecek, bir blog olarak blogspot uzantılı olarak yayında olacak.

Bana isteyen yine mail üzerinden yada sitedeki iletişim kutusundan ulaşabilir. İletişime kapalı olmayacağım. Sadece artık yeni içerik paylaşmayacağım.

Ayrıca şunu belirteyim, 5 senedir aktif olan bu site ile birlikte, çok iyi, çok temiz insanlarla tanışmış oldum. Bunların sayısı çok az da olsa, var olmaları çok önemli.

Ve ayrıca sitedeki yazılarımın mükemmel olmadığını biliyorum, çok basit yazıldığını da biliyorum. Niyetiniz bişeyler öğrenmekse, onlardan çok şeyler öğrenirsiniz, değilse anca bok atarsınız.

Şimdi niçin artık devam etmeyeceğim, madde madde yazayım;

- Çabalarımın artık bir işe yaramaması

- Yazılarımın çok da anlaşılmaması

- İnsanlara bişey demek istemiyorum ama genel seviye olarak beklentimin çok altında insanlara muhatap olmak

- Yazdığım ortalama bir sayfa uzunluğunda bir yazıya, "Bu yazılar çok uzun, bikaç cümleyle özet geçseniz başında" gibi tepkiler almak

- Çağımızda okumanın anlamını yitirmesi

- Herkesin herşeyi zaten biliyor olması

- "Bu Sitenin Amacı" isimli yazıda belirttiğim amaçlara ulaşamamak

- İnsan denemeyecek kişilerle muhatap olmak zorunda kalmak (Ahlaksız teklifler, saçma sapan istekler)

Özetle bu gibi sebepler dolayısıyla bu kararı almış oldum. Tanıştığım bütün insanlara iyi dileklerimi sunuyor ve bu sitenin çalışmalarına son veriyorum.

Son söz: İnsan ihtiyaç ve isteklerinin kölesi olduğu sürece ona bişey anlatamazsın, öğretemezsin, ileriye taşıyamazsın, yardım edemezsin.

Edit(7 Kasım 2020): Farkettim ki, her ne kadar kimseye bi faydam dokunmasa bile yazarak kendime faydalı oluyormuşum. Bu nedenle tekrar yazmaya devam kararı almış oldum. 

Son Yazı ve Veda Son Yazı ve Veda Reviewed by Kerem Yeniyurt on 19:16 Rating: 5

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.