Statü Endişesi - Alain De Botton


Önereceğim kitap, diğer kitaplarını da beğendiğim Alain De Botton'a ait "Statü Endişesi" adlı eser. Özellikle kendisini tanımak, sorunlarının üstesinden gelmek isteyen, bakış açısını nasıl ve ne yönde değiştireceğini bilemeyen arkadaşlarımız için çok faydalı olacaktır.

Ama açıkçası okurlarımız yüzde kaçı okuyor, okumayı biliyor yada okumaya ve kendini tanımaya hevesli, açıkçası tartışılır. Ama ben yine de öneriyorum, elbet o diğerleri önerimi kale alıp, okuyacaklardır.

Kitapta "Statü" kelimesi anahtar kelimemiz. Bu kelime üzerinden insanın bu hayatta sahip olmaya yada yükselmeye çalıştığı statülerden, bu statülere niye ulaşmak istediğinden, amacının ne olduğundan bahsediyor. Tabi bunlardan bahsederken kendini tanımayan bizleri, bize anlatıyor. Neyi, niçin yaptığımızdan bahsediyor.

Sizlere düşünmek için fırsat verildi, bunu iyi değerlendirin ve okuyun. Amaaan, ne değişecek ki demeyin. Çok bildiğinizi sanmayın. Benden demesi.

Bu yazarın diğer bir kitabı daha mevcut size önermek istediğim. Ona da göz atmanızı isterim. Menüden "Faydalı Kaynaklaré dan ulaşabilirsiniz.
Statü Endişesi - Alain De Botton Statü Endişesi - Alain De Botton Reviewed by Kerem Yeniyurt on 18:31 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.